Ζάκυνθος

Κεφαλλονιά
Κεφαλλονιά
29 Νοεμβρίου, 2015
Ναός Επικούρειου Απόλλωνα
Ναός Επικούρειου Απόλλωνα
29 Νοεμβρίου, 2015
Ζάκυνθος

Ζάκυνθος

Ζάκυνθος ή Zante, το καταπράσινο νησί και πατρίδα του Δ. Σολομού. Όμορφη, με ατελείωτες παραλίες με γαλαζοπράσινα νερά, γραφικούς δρόμους και φιλόξενους κατοίκους. Η Ζάκυνθος δεν υστερεί σε τίποτα,  το αποδεικνύει η ιστορία της, η παραδόσεις και ο πολιτισμός της που τον συναντάς σε κάθε γωνιά της. Είναι ένα νησί που θα σας σαγηνεύσει και σας προκαλεί να το εξερευνήσετε.

Από το λιμάνι της Κυλλήνης μπορείτε να πάρετε το καράβι και να βρεθείτε σε έναν μοναδικό προορισμό. Το ταξίδι σας ξενκινάει από την είσοδο στο λιμάνι που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από λιμάνι της Βενετίας. Ο Καθεδρικός Ναός του Αγίου Διονυσίου, προστάτη του νησιού δεσπόζει στη μια πλευρά της πόλης και από την άλλη το επιβλητικό Ενετικό φρούριο στο λόφο της Μποχάλης, είναι σαν να αγκαλίαζουν και να προστατεύουν την πόλη.

Στη Ζάκυνθο το μόνο που χρειάζεστε είναι χρόνος για να απολάυσετε κάθε τι που σας προσφέρει απλοχερα.  Μην ξεχάσετε να περπατήσετε σας γραφικά σοκάκια της, να καθήσετε στα ταβερνάκια με το μοναδικό φαγητό και να βουτήξετε στα γαλαοπράσινα νερά του Ιονίου.